FB_IMG_1565388391696_edited_edited.jpg

VI SØKER HOVEDTRENER

Vil du være med og videreutvikle vår sportslige satsing mot nye høyder?

Du bør ha inngående kjennskap til jolleseiling spesielt og seiling generelt og ha utdanning og erfaring som trener eller instruktør.

Personlige egenskaper og erfaring som trener, motivator og seiler fremheves. Vi kan tilby en svært selvstendig, spennende og utfordrende trenerjobb med gode fasiliteter og miljø.

I Sandefjord seiles det Optimist, Laser og Waszp. I tillegg har vi et aktivt H-båt, aktivt Tur og Hav miljø og et ekstremprosjekt i GC32 racing.

Hovedoppgave

Planlegge, koordinere og tilrettelegge treningsopplegg for Jolleseilerne, samt veilede øvrige trenere. Trener for en av treningsgruppene.

Må krav til stillingen

• Ha erfaring med jolleseiling eller tilsvarende

• Båtførerbevis

• NSF Trener 2 kurs/tilsvarende eller høyere

• Like å arbeide med barn og ungdom

Bør krav til stillingen

• Kunne kommunisere godt med både seilere og foresatte​

• Ha interesse for og ønske om å videreutvikle seilforeningens sportslige satsing med et tilbud til alle, både bredde og elite.

Søknad

Send kortfattet søknad og CV til leder@sandefjordseilforening.no

Lyst til å vite mer?

Ta kontakt med Viggo Holm, tlf: 400 36 653