top of page
_TRT5799.jpg

AKTIV REGATTAHØST I 2022

18. november 2021

2022 blir et bra arrangementår for Sandefjord Seilforening. Hele 4 jolleklasser kommer til fjorden vår for å seile Norgescup!

29er tilbake i fjorden vår!

Etter årets "forhandlinger" fikk vil tilslag på å få arrangere Norgescup 3 Optimist helgen 20. - 21. august, samt Norgescup 4 ILCA (Laser) helgen 17. - 18. september. Da kom også de andre populære jolleklassene på banen, og ønsket å komme til oss, samme helg som for optimistene.

Det betyr at vi den helgen også skal ha Norgescup 3 for 29er klassen, og Waszp Cup for Waszp klassen. Waszp klubben har vært aktive og har inngått et samarbeid med Waszp Denmark, som gjør at vi kan få en del tilreisende fra Danmark!

Vi gleder oss til å se 29er klassen komme planende inn fjorden med gennakeren heist. Det er en morsom klasse, med høy fart og kule manøvre. De blir å seile på samme bane som Waszp klassen.

I tillegg til Norgescup skal vi også arrangere en Vestfoldcup for Vestfold Seilkrets. Vi venter fortsatt på å få satt terminlisten for H-båtene og Tur og Hav klassene.

2022 vil bli et bra år for Sandefjord Seilforening, og vi ser fram til å kunne ønske hele seilnorge velkommen til fjorden vår!

bottom of page