top of page

SEILFORENINGENS UNDERGRUPPER

I seilforeningen har vi flere undergrupper og lokaliteter for våre medlemmer og Sandefjords befolkning. Har du besøkt Seilerholmen, vår fantastiske øy i fjord'n vår?

cleanseas_edited.jpg

JOLLEGRUPPA

Vår treningsgruppe for aktive seilere i seilforeningen. Jollegruppa seiler Optimist, Laser og Waszp. Jollegruppa har faste treningsdager på mandager og onsdager i sesongen.

Har du lyst til å lære å seile?

CamillaCarlThomas-184.jpg

SEILERHOLMENS VENNER

En driftig gjenge som holder vedlike paradiset vårt! Utpå Seilerholmen har vi brygger hvor du kan ligge med båten din. Vi har seilerhytta som kan leies. Det er badeplasser, teltplasser og gode fiskeplasser.

tirsdagsseilas.jpg

TUR OG HAV

Gruppen for alle de som har, eller har lyst til å ha, seilbåt og som drar på tur eller seiler regatta. Enten i fjord'n vår eller resten av vår vakre skjærgård.
Gruppen er aktive og er arrangør av tirsdagsregattaen, samt turmotivatoren "Seil Ut".

H-b%C3%A5t_Trond_Teigen_edited.jpg

H BÅT GRUPPA

H-båten ble bevisst valgt som entype kjølbåtklasse i Sandefjord Seilforening etter en grundig vurdering der aktuelle klasser ble satt opp mot hverandre. Mange av seilerne våre er godt fornøyd med å delta i Tirsdagscupen, mens andre har større ambisjoner og deltar i NM, Nordisk og VM. Internasjonalt har klassen utbredelse i nord-Europa, og nivået på de beste seilerne er høyt.

bottom of page