top of page
97605563_10216438339783259_8093620403341099008_n_edited_edited.jpg

HØY AKTIVITET I FJORD'N!

3. juni 2020

Har du sett oss ute Granholmsundet eller ute i fjord'n? Fantastisk aktivitetsnivå i seilforeningen gir mange hvite seil i fjord'n.

Jollegruppa er i gang med alle sine grupper. I går startet nybegynnerne sin intensivopplæring før de blir plassert i sine treningsgrupper.

Lasergjengen er kjempeivrige med treninger både mandager og onsdager, og de trår til i helgene med søndagsregattaer. Og nå blir det snart konkurranser med både Vestfoldcup og Norgescup. Der gledes!

Optimistgjengen er også godt i gang med sine treninger. Der er det god stemning og god utvikling. Også der planlegges det nå med både Vestfoldcup og Norgescup. Treningsgruppa er sammensatt i nivå, og regattasesongen blir for mange den første.

Både Laser og Optimist har gjennomført treningshelger med innleide flinke trenere. Vi har også et godt samarbeid med våre venner i Tønsberg Seilforening, der både de har besøkt oss, og våre seilere har besøkt dem for treninger.

Hver tirsdag er det koronatilpasset tirsdagsregatta, og det er veldig høy deltakelse! 13 båter i tur og hav klassen er kanskje ny rekord i nyere tid. Dette er et lavterskel tilbud, så har du en seilbåt, bli med i fjord'n og seil sammen med oss!

bottom of page