top of page
H-båt_Trond_Teigen.jpg

SYDOSTEN - PÅMELDING ÅPEN!

26. mai

Turseilere i Sandefjord, Larvik, Brevik og Stokke / GKSS -Båter, Express og H-båter. Vi har en uhøytidelig Turklasse som ikke krever målebrev, og vi tilpasser løpet til vindforholdene.


Veldig hyggelig om vi ser deg.

Velkommen!

Seilingsbestemmelser / informasjon

Startsted: Sandefjordsfjorden – Startplass Seilerholmen / Tredelen


Etter klarering med kommuneoverlegen i Sandefjord og gjeldende Covid-19 forskrifter, ønsker vi velkommen til Sydosten 2021. Det er foreløpig ikke tillatt med arrangerte samlinger på land, dette gjelder også skippermøte. Det er tillatt å ligge ved felles brygge som reserveres syd på Seilerholmen / Tredelen (Se vedlegg). Avhengig av vind,- og bølgeforhold kan løpet bli lagt innaskjærs.

I turklassen og racingklassen kan du seile med eller uten spinnaker, singelhanded, SH / doublehanded eller fullt familiemannskap. Vi gir ytterligere fordel dersom du seiler uten spinnaker og for singelhanded-båter. H-båt eller Express seiles double/SH og med spinnaker.


Startliste legges ut dagen før start.

Påmelding innen 2.juni:  manage2sail

Regattaansvarlig:  Arvid Rove tlf. 97566675 arvid@rove.no

Startsjef: Harald Holtan 90507656

Dommer: Gaute Stakston 48118867

Kontakt BS Skagerak Skjærgårdscup: Pål Klavenes tlf. 95142187

  • Påmelding innen torsdag 2. juni 2020 på manage2sail

  • Startkontingent kr. 250,-

  • Valg av løp, alternativ for mye vind/bølger (1, 2, 3) angis senest med tallstandard fra startplass på Seilerholmen. Informasjon bli også gitt på VHF kanal 77.

  • Startlinje: Mellom flagg på startplass og rød bøye Z utenfor startplass. Hvit bøye nær seilerholmen er indre begrensning.

  • VHF – kanal 77 benyttes for regattaen! Spørsmål og tilleggsinformasjon kan gis her for enkel tilrettelegging og uklarheter.

KLASSEINNDELING

Klasseinndeling iht. Seilingsbestemmelser for Cup’en:

  • Klasseflagg D  -Start kl 1100:  Tur – ikke krav til NOR Rating målebrev – vi gir fordel for singel eller double eller uten spinnaker som i Sandefjord Seilforenings tirsdagscup.

  • Klasseflagg E -Start kl 1105:  Entype – Express og H-båt – SH / doublehanded

  • Klasseflagg F  -Start kl 1110:  Racing – krav til gyldig NOR Rating målebrev.

Værprognosen Sandefjordsfjorden

Sydosten 2014

bottom of page